Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez azz

Barátok Közt

Tartalomm:

 

ELŐZŐ RÉSZ (2010. OKTÓBER 21.)

RTLKlub.hu | 2010. október 21., csütörtök | Epizódok
 
 
 
 
 
 
 

 

Claudia kapcsolata Valterral megint elbizonytalanodik. Vajon új szerelem vár Miklósra? László hogyan reagál, amikor megtudja, hogy Márk elszerette tőle Orsolyát?

Nóra elpanaszolja Attilának, hogy Claudia konfrontált vele Valter ügyben, de nem talál együttérzésre. Zsófi megjegyzi, hogy Nórának talán igaza van, ha nem bízik Valterban, mire Claudia dühbe gurul. Claudia elviszi Hannát az ösztöndíj interjúra, és nem akarja tudni, miért tartozik a lány pénzzel Gézának. Valter megérkezik a befektetésről tárgyalni Attilával, és bár nem tanácsolja neki a befektetést, Attila végül beleegyezik, hogy segít elhelyezni Valter pénzét. Zsófi később azt tanácsolja Júliának, hogy maradjon ki Claudia szerelmi életéből, Attila pedig nem tudja meggyőzni Nórát, hogy bízzon meg Valterban. Claudia azon töpreng, hogy kapcsolata Valterral megint elbizonytalanodott. 

Péter pénzt akar szerezni, hogy igénybe vehesse a prostituált szolgáltatásait, és Balázs belemegy, hogy rexezzenek pénzben. A kávéházban Péter és Balázs várják első áldozatukat. Amikor megérkezik pár lehetséges áldozat, Péter és Balázs csapdát állítanak nekik. Közben Miklós azon lamentál, hogy nem tudja, hányadán áll Balázzsal, és Linda megtudja, hogy az anyja beszélt Péterrel az ő ügyében. A kávéházban Balázs emeli a tétet, és Miklós megállapítja, hogy Péter hazudott neki. A tervnek megfelelően Balázs most már nyerni akar, hogy zsebre vághassa a pénzt, és Miklós áldását adja a csalásra. Ekkor váratlanul beállít hozzá Stella. 

A fantasztikus szeretkezés után Orsolya Márkról áradozik Júliának, miközben Szabit bántja, hogy László még mindig abban reménykedik, hogy visszaszerezheti Orsolyát. Szabi figyelmezteti Márkot, hogy beszéljen Lászlóval, és a gyanútlan László haverkodni kezd Márkkal. Márk adja az ártatlant, de Szabi közli vele: tudja, hogy lefeküdt Orsolyával, és meg kell mondania Lászlónak, hogy viszonya van Orsolyával. Márk később megmondja Orsolyának, hogy probléma van, és Orsolya azt válaszolja, hogy majd ő beszél a férjével. Orsolya közli Lászlóval, hogy nem fognak kibékülni, mivel viszonya van Márkkal.

 
 

 

ELŐZŐ RÉSZ (2010. OKTÓBER 20.)

RTLKlub.hu | 2010. október 20., szerda | Epizódok
 
 
 
 
 
 
 

 

Márk és Orsolya elmélyítik kapcsolatukat. Péternek támad egy ötlete, hogyan tudna pénzhez jutni. Vajon Nóra és Claudia barátsága véget ér?

Márk és Orsolya a szenvedélyes csók után a hálószobában kötnek ki, nem tudva, hogy Szabi – aki közben hazajött – meglátta őket. Másnap reggel Márk – hogy minél tovább maradhasson Orsolyával – megkéri Szabit, mondja meg Zsoltnak, hogy késni fog a munkából, aztán ő és Orsolya visszabújnak az ágyba. Zsolt nem hiszi el Márk fedőtörténetét, miszerint migrénje van, és felmegy megnézni, hogy van a „beteg”. Márk lebukik, és le kell mennie a kávéházba, ahol László odamegy hozzá, és elnézést kér tőle, amiért feltételezte, hogy viszonya van Orsolyával a háta mögött. 

Miközben Péter és Balázs azon törik a fejüket, honnan szerezhetnének pénzt a prostituáltra, megérkezik Linda, hogy kettesben lehessen Péterrel. Péter azonban azt mondja neki, hogy nem ér rá, és későbbre beszél meg vele találkozót. A csalódott Linda kiönti a szívét Gizellának, aki úgy véli, hogy Péter talán csak gyáva ahhoz, hogy szakítson Lindával. Később Gizella kérdőre vonja Pétert, és figyelmezteti, hogy ne játszadozzon Linda érzelmeivel. Péter megkeresi Lindát, és biztosítja róla, hogy szereti, és nem akar szakítani vele. Miután Claudiától nem sikerül pénzt szereznie, Péter azt mondja Balázsnak, hogy van egy másik ötlete a pénzszerzésre, de ehhez szükség lesz Balázs rextudására. 

A villában véget ér a vacsora. Amikor Nóra és Attila távoznak, Claudia ingerülten arra kéri Valtert, mondjon el mindent a festményeiről. Hazatérve Attila megmondja Nórának, hogy rosszul választotta meg az időt és a helyet Valter piszkálására. Valter eközben beszámol Claudiának a festményekről, de nem marad éjszakára a villában. Másnap Nóra és Claudia összevesznek, amikor Nóra elnézést kér Claudiától tegnap esti viselkedéséért, de nem hajlandó bocsánatot kérni a Valterról kialakított véleményéért.

 
 

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 22508
Hónap: 114
Nap: 5